WIZZ AIR VOEGT TERUGBETALINGSOPTIE TOE AAN WIZZ FLEX

MEER FLEXIBILITEIT MET ALS DOEL DE KLANTENERVARING TE VERBETEREN

Wizz Air, de grootste lagekostenmaatschappij van Centraal- en Oost-Europa, heeft de voordelen van het populaire WIZZ Flex-product aanzienlijk uitgebreid.

Naast de ongelimiteerde datum-, vlucht- en routewijzigingen kunnen klanten die gekozen hebben voor WIZZ Flex, voortaan ook de waarde van hun ticket laten terugboeken op hun WIZZ-rekening en het reiskrediet gebruiken voor een latere vlucht op een van Wizz Air’s meer dan 450 routes.  

Klanten die WIZZ Flex aankopen, kunnen hun reservatie tot drie uur vòòr het geplande vertrek nog wijzigingen via wizzair.com. Ingeval dat de datum, de vlucht of de route wordt gewijzigd zal er geen wijzigingsvergoeding meer worden aangerekend. Enkel wanneer de nieuwe vlucht duurder is dan de reeds geboekte, moet het prijsverschil betaald worden.

WIZZ Flex kan tijdens het boekingsproces aangekocht worden voor slechts 15 euro per vlucht en per passagier. De details betreffende de nieuwe WIZZ Flex kunnen geraadpleegd worden via https://wizzair.com/en-gb/information-and-services/wizz-services/wizz-flex#/. Passagiers die kiezen voor het Plus-tarief, krijgen naast alle voordelen van de nieuwe WIZZ Flex ook de andere WIZZ-diensten die in deze pakketprijs inbegrepen zijn.

George Michalopoulos, Chief Commercial Officer van Wizz Air, zei: ”De uitbreiding van de voordelen van onze populaire WIZZ Flex is een voorbeeld van ons continu streven naar de verbetering van de klantenervaring tijdens elk stadium van een WIZZ-reis. Er was veel vraag naar een product dat toelaat om het betaalde bedrag te crediteren op de WIZZ-rekening van de klant ingeval de reis geannuleerd moet worden. De nieuwe WIZZ Flex laat dat precies toe!” 

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Wizz Air