WIZZ AIR VANAF AUGUSTUS 2023 OOK VANUIT LUXEMBOURG

Luchtverbinding tussen het Groothertogdom en Rome

Wizz Air kondigt een nieuwe route aan tussen Luxemburg en de luchthaven Rome Fiumicino. Vanaf 1 augustus 2023 zal de ultra-low-cost luchtvaartmaatschappij met een Airbus A321neo drie keer per week het Groothertogdom verbinden met de Italiaanse hoofdstad.

Wizz Air heeft de laagste CO2-uitstoot per passagierskilometer in Europa en wil zijn CO2-uitstoot tegen 2030 met nog eens 25% te verminderen. Dankzij voortdurende verbeteringen bedroeg de CO2-uitstoot van de luchtvaartmaatschappij amper 55,7 gram per passagier/km tijdens de 12 maanden voorafgaand aan november 2022.

De Airbus A321neo is vandaag veruit het meest efficiënte vliegtuig met het laagste brandstofverbruik per stoelkilometer in zijn categorie. Dit vliegtuig heeft een geluidsafdruk die de helft kleiner is, verbruikt 20% minder brandstof en stoot 50% minder stikstofoxide uit in vergelijking met de vorige generatie A320ceo-vliegtuigen.

Tickets voor de nieuwe route zijn reeds verkrijgbaar via wizzair.com of de WIZZ mobiele app vanaf 24.99 EUR**.

 

NIEUWE WIZZ AIR-ROUTE

 

Route

Vluchtdagen

Startdatum

Prijs vanaf **

Luxemburg – Rome

Dinsdag, donderdag, zaterdag

1 August 2023

24.99 EUR

 

Over Wizz Air

Wizz Air, Europa’s snelst groeiende en de milieuvriendelijkste luchtvaartmaatschappij ter wereld**, heeft een vloot die bestaat uit 175 Airbus A320- en A321-toestellen. In het boekjaar dat eindigde op 31 maart 2022, vervoerde WIZZ 27,1 miljoen passagiers.

Wizz Air is beursgenoteerd op de London Stock Exchange onder de ticker WIZZ.

 

 

Persrelaties:

Sasha Vislaus

Sasha Vislaus

Communications Manager, Wizz Air
Yves Panneels

Yves Panneels

Press Office Benelux & France

 

*Prijs enkele reis, inclusief elastingen, administratiekosten en andere niet-optionele kosten. Eén handbagage (max: 40x30x20cm) is inbegrepen. Trolleybags en elk stuk ingecheckte bagage zijn onderhevig aan extra kosten. De prijs is alleen van toepassing op boekingen gemaakt op wizzair.com en de WIZZ mobiele app.

** Op basis van gegevens van CAPA – Centre for Aviation Awards for Excellence 2022

 

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.