WIZZ AIR STELT GEBRUIKSVRIENDELIJKE REISPLANNER VOOR

INSPIRATIE OM MOOIE EN AANGENAME WIZZ-BESTEMMINGEN TE BEZOEKEN

Wizz Air, de grootste low-cost luchtvaartmaatschappij in Centraal- en Oost-Europa, lanceert vandaag op de WIZZ-website Trip Planner, een nieuw online hulpmiddel dat inspiratie kan geven aan de passagiers die nog niet weten wat hun volgende reisbestemming zal zijn.

Met Trip Planner kunnen reizigers gemakkelijk nieuwe en spannende bestemmingen ontdekken. Via aanpasbare filters kunnen ze een keuze maken op basis van het vakantietype, luchthaven van vertrek, datum, reisduur en budget. Trip Planner zal daarna uit het meer dan 550 routes tellende Wizz Air-netwerk een aantal bestemmingen voorstellen die aan de gekozen criteria voldoen.

De passagiers kunnen kiezen uit een verschillende vakantietypes zoals een citytrip, gezins- of wintersportvakantie, avontuur / sport, romantiek, strand, 'off the beaten track', entertainment / nachtleven en bier. Van een luilekkere strandvakantie aan de Zwarte Zee tot een actieve skivakantie in Slovenië of een leuke stadsuitstap, overal kunnen de WIZZ-passagiers dankzij de Trip Planner nieuwe avonturen beleven.

Kies je volgende avontuur hier: https://wizzair.com/en-gb/flights/trip-planner#/

Wizz Air heeft het voorbije jaar flink gewerkt aan de gebruiksvriendelijkheid van zijn website. Recent werd het serviceaanbod van de luchtvaartmaatschappij aangevuld met o.a. een nieuwe tariefzoekmachine, gratis online naamcorrectie, Fare Lock (waarmee een klant die een reservering maakt gedurende 48 uur een bepaald tarief kan bevriezen), de Flexible Travel Partner Service (voor een groepsreservering waarvan nog niet alle passagiersnamen gekend moeten zijn op het moment van de boeking). Trip Planner is één van de nieuwigheden die de reiservaring van de WIZZ-klanten nog aangenamer maakt.

Harry Drok, hoofd van de e-commerce van Wizz Air, verklaarde: "Onze webstek is op vijf na ’s werelds meest bezochte website ter wereld. Deze nieuwe tool zal helpen om de talrijke mooie WIZZ-bestemmingen onder de aandacht van de passagiers te brengen. Wij zijn ervan overtuigd dat Trip Planner de klanten zal aanzetten om nog meer bestemmingen te ontdekken, gebruikmakend van de lage WIZZ-tarieven en genietend van de vriendelijke en professionele service aan boord. Wij nodigen iedereen uit om WIZZ ook op Facebook te volgen, waar we regelmatig nieuwigheden in de kijker zetten.'

 

Over Wizz Air
Wizz Air is de grootste low-cost luchtvaartmaatschappij van Centraal- en Oost-Europa en biedt meer dan 500 routes vanuit 28 vliegbasissen, en verbindt 143 bestemmingen in 43 landen. De WIZZ-vloot telt 85 Airbus-toestellen van de A320-reeks (64 A320’s en 21 A321’s). Bij Wizz Air zijn ruim 3300 mensen aan de slag. In de 12 maanden voorafgaand aan 31 maart 2017 vervoerde WIZZ ruim 23,8 miljoen passagiers.

Wizz Air biedt vanuit Eindhoven vluchten aan naar 22 steden (Belgrado, Boedapest, Boekarest, Brno, Cluj-Napoca, Debrecen, Gdansk, Iasi, Katowice, Kaunas, Lublin, Nis, Poznan, Riga, Skopje, Sofia, Timisoara, Tuzla, Varna, Vilnius, Warschau en Wroclaw). Wizz Air vliegt tevens van Maastricht naar Katowice en van Groningen naar Gdansk. Vanuit Brussels South Charleroi Airport vliegt Wizz Air naar 9 bestemmingen: Boedapest, Boekarest, Cluj-Napoca, Gdansk, Ljubljana, Skopje, Sofia, Timisoara en Warschau.

Wizz Air is genoteerd op de Londense beurs met de ticker WIZZ en maakt deel uit van de FTSE 250 en FTSE All-Share indexen. Wizz Air heeft IATA’s (International Air Transport Association) Operational Safety Audit (IOSA), de wereldwijde standaard op het vlak van luchtvaartveiligheid, met succes doorstaan. Wizz Air werd recent door de redacteurs van Air Transport World, een van de toonaangevende luchtvaarttijdschriften in de wereld, uitgeroepen tot “Value Airline of the Year 2016” en door Center for Aviation (CAPA), de toonaangevende onafhankelijke leverancier van luchtvaartmarktinformatie tot "Low Cost Airline of the Year 2016".

Bericht aan de redactie: rechtenvrije foto’s van o.a. vliegtuigen en bemanningen kunnen gedownload worden via www.wizzair.com/en-GB/press.

Volg WIZZ via Twitter: @wizzair

 

Sorina Ratz

Wizz Air Group

Yves Panneels

Wizz Air Press Office Benelux, Force3 - PR & Communication

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Wizz Air