WIZZ AIR START LIJNDIENST VAN EINDHOVEN NAAR CYPRUS (LARNACA)

WIZZ AIR KONDIGT 24-UURSKORTING VAN 30% OFF AAN OP ALLE VLUCHTEN DIE GEBOEKT WORDEN OP 24 JUNI 2020

Wizz Air, de grootste low-cost carrier van Centraal- en Oost-Europa en de milieuvriendelijkste luchtvaartmaatschappij van Europa, gaat vanaf 1 augustus tussen Eindhoven en het Cypriotische Larnaca vliegen en dat driemaal per week op dinsdag, donderdag en zaterdag. Tickets kunnen nu reeds geboekt worden via wizzair.com of de WIZZ app vanaf 24,99 EUR*. Eerder deze maand kondigde Wizz Air al aan dat de luchtvaartmaatschappij binnenkort vanuit Eindhoven ook naar Milaan en Tirana zal vliegen. Met Larnaca erbij heeft Wizz Air vanuit Eindhoven al 25 bestemmingen.

Wizz Air biedt vandaag (24 juni) 30% korting*** op alle vluchten die geboekt worden op wizzair.com of via de mobiele WIZZ-app.

NIEUWE ROUTE

DAGEN

STARTDATUM

TICKETPRIJS**

EINDHOVEN - LARNACA

Dinsdag, donderdag
en zaterdag

1 augustus 2020

Vanaf 24,99 EUR

Naast Larnaca, Milaan en Tirana biedt WIZZ vanuit Eindhoven ook vluchten aan naar Belgrado, Boedapest, Boekarest, Cluj-Napoca, Debrecen, Gdansk, Iasi, Katowice, Kaunas, Krakau, Kutaisi, Lublin, Poznan, Riga, Skopje, Sofia, Tuzla, Varna, Vilnius, Warschau, Wenen en Wroclaw.

Vanuit Brussels South Charleroi Airport vliegt WIZZ naar 16 bestemmingen: Bacău, Belgrado, Boedapest, Boekarest, Chisinau, Cluj-Napoca, Craiova, Iasi, Ljubljana, Sibiu, Skopje, Sofia, Timisoara, Tirana, Warschau en Wenen. Voorts opende Wizz Air begin juni de lijn Brussels Airport (Zaventem) – Boedapest.

 

* Enkele reis, inclusief administratiekosten. Een handbagage (max: 40x30x20cm) mag worden meegenomen aan bood.  Een trolleytas en ingecheckte bagage zijn onderworpen aan een extra toeslag. De prijs is alleen van toepassing op boekingen gemaakt op wizzair.com en de mobiele app van WIZZ. Het aantal stoelen tegen aangegeven prijzen is beperkt.

** De 30% korting is van toepassing op tarieven inclusief luchthaventaksen en niet-optionele kosten, maar exclusief administratiekosten. Deze promotie is van toepassing op 24 JUNI 2020 van 00.00 tot 23.59 CET op alle WIZZ-vluchten. De reisperiode is onbeperkt. De korting is alleen van toepassing op boekingen gemaakt via wizzair.com of de WIZZ mobiele app. De korting is niet van toepassing op groepsreserveringen.

 

Omtrent Wizz Air

Wizz Air is de grootste low-cost luchtvaartmaatschappij van Centraal- en Oost-Europa. Tijdens het vorige boekjaar dat eindigde op 31 maar 2020 vervoerde de luchtvaartmaatschappij ruim 40 miljoen passagiers. De vloot telt 122 Airbus-toestellen. Aan boord van de A320’s bevinden zich 180 stoelen, de A321's hebben 230 zitplaatsen en de A321neo-vliegtuigen zijn uitgerust met 239 stoelen. De CO2-uitstoot van Wizz Air was in 2019 de laagste van alle Europese luchtvaartmaatschappijen (57,2 gr/km/passagier). Wizz Air heeft nog een bestelling lopen voor 267 vliegtuigen van de ultramoderne Airbus A320neo-reeks. De luchtvaartmaatschappij wil namelijk tegen 2030 haar ecologische voetafdruk met 30% verkleinen.

Wizz Air is beursgenoteerd op de London Stock Exchange onder de code WIZZ en maakt deel uit van de FTSE 250 en FTSE All-Share indexen. WIZZ werd uitgeroepen tot een van de tien veiligste luchtvaartmaatschappijen ter wereld door airlineratings.com, 's werelds enige ratingagentschap voor luchtvaartveiligheid en -product, en tot ook uitgeroepen tot “2020 - Airline of the Year” door ATW.

Paulina Gosk

Corporate Communications Manager, Wizz Air Group

Yves Panneels

Wizz Air Press Office Benelux, Force3 - PR & Communication

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Wizz Air