WIZZ AIR ORGANISEERT “OPEN PILOTS DAY” IN AMSTERDAM

Grote Benelux-rekruteringsdag

Wizz Air werft volop nieuwe piloten aan voor 2022 en de jaren nadien. Dit jaar werden er al meer dan 600 gerekruteerd. Op die manier draagt Europa’s snelst groeiende luchtvaartmaatschappij in belangrijke mate bij tot het herstel van de luchtvaartsector. Op maandag 3 oktober 2022 organiseert Wizz Air nabij Schiphol een zgn. ‘Open Pilots Day’. Piloten en vliegers in spe zijn van harte welkom.

Tussen juni en augustus van dit jaar nam Wizz Air al 13 nagelnieuwe vliegtuigen in gebruik. Dat bracht de vloot op 165 Airbus-toestellen. Dankzij deze ultramoderne vliegtuigen versterkt de maatschappij haar positie als een van de duurzaamste luchtvaartondernemingen ter wereld. Er komen de komende maanden en jaren nog heel wat toestellen bij. Daarom is Wizz Air gestart met een grote aanwervingscampagne in Europa en zelfs daarbuiten.

Wizz Air biedt mooie carrièremogelijkheden aan wie een kantoor boven de wolken wenst. WIZZ rekruteert namelijk captains, first officers – zowel met als zonder A320 type-rating - en ook cadetten via de Pilot Recruitment-webpagina.

Piloten kunnen snel doorgroeien van cadet naar first officer om vervolgens over te stappen naar de linkerstoel. Er zijn ook verschillende andere, aan de flightdeck-crew gerelateerde functies vacant voor die piloten die een job met nog meer verantwoordelijkheid wensen.

Naast de talrijke bedrijfsvoordelen kunnen de kandidaten ook kiezen voor een door het bedrijf gesponsorde type-rating. Tijdens de trainingsperiode betaalt Wizz Air een opleidingsvergoeding.

Wizz Air is trots op zijn grote diversiteit. De luchtvaartmaatschappij telt meer dan 60 nationaliteiten.

De Wizz Air Open Pilots Day gaat door op maandag 3 oktober 2022 om 10.00 uur in het Ramada by Wyndham Amsterdam Airport Schiphol (Sloterweg 299, 1171 VB Badhoevedorp).

Voor meer informatie: https://careers.wizzair.com/go/Pilot-Jobs/5258601

 

Agenda

  1. Bedrijfspresentatie, netwerk en toekomstplannen
  2. Opleidings- en arbeidsvoorwaarden
  3. Carrièremogelijkheden, doorgroei, salarisregelingen en voordelen
  4. Vraag-en-antwoordsessie
Sasha Vislaus

Sasha Vislaus

Communications Manager, Wizz Air
Yves Panneels

Yves Panneels

Press Office Benelux & France

 

 

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.