WIZZ AIR OPENT TWEE NIEUWE ROUTES VANUIT BELGIË

Tweemaal per week naar Suceava (Roemenië) en Debrecen (Hongarije)

Wizz Air, de snelstgroeiende luchtvaartmaatschappij van Europa, vliegt vanaf 4 december 2021 op dinsdag en zaterdag tussen Brussels South Charleroi Airport en Suceava in Roemenië. Daarnaast zal de carrier vanaf 14 december ook vluchten uitvoeren tussen Charleroi en het Hongaarse Debrecen, eveneens op dinsdag en zaterdag. Tickets voor de nieuwe routes zijn beschikbaar op wizzair.com en via de mobiele app vanaf 24,99 EUR*.

De vloot telt 145 Airbus A320- en A321-toestellen en heeft een gemiddelde leeftijd van 5,4 jaar. De nieuwe routes komen bij de 15 reeds bestaande WIZZ-bestemmingen vanuit Charleroi: Bacău, Boedapest, Boekarest, Chisinau, Cluj-Napoca, Debrecen, Iasi, Ljubljana, Sarajevo, Skopje, Sofia, Suceava, Timisoara, Tirana, Varna, Warschau en Wenen.

Wizz Air loopt steeds voorop in de sector door 'ja te zeggen tegen vliegen' (‘yes to flying’). De luchtvaartmaatschappij neemt strenge gezondheids- en hygiënemaatregelen om zowel passagiers als bemanning te beschermen. De HEPA-filters van de vliegtuigen filteren 99,97% van de virussen en bacteriën uit de lucht. De protocollen aan boord definiëren de richtlijnen in verband met fysieke afstand, zorgen voor een ultraschone omgeving aan boord en verminderen alle niet-essentiële menselijke interactie en fysiek contact, zodat de passagiers erop mogen vertrouwen dat ze in veilige omstandigheden naar hun bestemming kunnen reizen.

Passagiers worden aangeraden om voor het vertrek de reisvoorschriften aandachtig na te gaan. Via de Travel Planning Map krijgen reizigers updates over mogelijke reisbeperkingen binnen het WIZZ-netwerk. Op de website staan nuttige links naar overheidswebsites, een kaart met kleurencodes van bestemmingen waar men naartoe kan vliegen en ook formulieren die voor vertrek moeten worden ingevuld.

Passagiers die extra gemoedsrust willen, kunnen WIZZ Flex  aan hun boeking toevoegen. Op die manier kunnen ze op een andere datum of naar een andere bestemming reizen en hebben ze de mogelijkheid om hun vlucht tot 3 uur voor vertrek kosteloos te annuleren en 100% van het oorspronkelijke tarief onmiddellijk terugbetaald te krijgen in de vorm van een vliegkrediet

DE NIEUWE WIZZ AIR-ROUTES VANUIT BRUSSELS SOUTH CHARLEROI

ROUTE

DAGEN

VANAF

PRIJZEN VANAF*

Brussels Charleroi – Suceava

Dinsdag, zaterdag

4 december 2021

24,99 EUR

Brussels Charleroi - Debrecen

Dinsdag, zaterdag

14 december 2021

24,99 EUR

* Prijs enkele reis, inclusief administratiekosten. Een handbagage (max. 40x30x20cm) is inbegrepen. Een trolleybag en elk stuk ingecheckte bagage zijn onderhevig aan extra kosten. De prijs is alleen van toepassing op boekingen die zijn gemaakt op wizzair.com en de mobiele WIZZ-app. Het aantal zitplaatsen tegen aangegeven prijzen is beperkt.

 

Omtrent Wizz Air

Wizz Air is de snelst groeiende luchtvaartmaatschappij van Europa. De vloot telt op dit ogenblik 145 Airbus A320- en A321-toestellen. Tijdens het vorige boekjaar dat eindigde op 31 maart 2020 vervoerde de luchtvaartmaatschappij 40 miljoen passagiers. Wizz Air is beursgenoteerd op de London Stock Exchange onder de code WIZZ en maakt deel uit van de FTSE 250 en FTSE All-Share indexen. WIZZ werd uitgeroepen tot een van de tien veiligste luchtvaartmaatschappijen ter wereld door airlineratings.com, 's werelds enige ratingagentschap voor luchtvaartveiligheid en -product, en tot ook uitgeroepen tot “2020 - Airline of the Year” door ATW.

Vanuit Eindhoven vliegt Wizz Air naar 30 bestemmingen: Banja Luka, Belgrado, Boedapest, Boekarest, Bourgas, Chisinau, Cluj-Napoca, Debrecen, Gdansk, Iasi, Katowice, Kaunas, Krakau, Larnaca, Lublin, Milaan, Poznan, Riga, Rome, Rzeszów, Sarajevo, Skopje, Sofia, Tirana, Tuzla, Varna, Vilnius, Warschau, Wenen en Wroclaw. Vanuit Brussels South Charleroi Airport biedt WIZZ vluchten aan naar 17 bestemmingen: Bacău, Boedapest, Boekarest, Chisinau, Cluj-Napoca, Debrecen, Iasi, Ljubljana, Sarajevo, Skopje, Sofia, Suceava, Timisoara, Tirana, Varna, Warschau en Wenen.
www.wizzair.com

Yves Panneels

Wizz Air Press Office Benelux, Force3 - PR & Communication

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Wizz Air