WIZZ AIR OPENT NIEUWE ROUTE NAAR HET POOLSE RZESZOW

Wizz Air, de snelstgroeiende en milieuvriendelijkste luchtvaartmaatschappij van Europa*, vliegt vanaf 6 november tweemaal per week van Eindhoven naar Rzeszów (Polen). Deze nieuwe Wizz Air-route verbindt Nederland met de regio Podkarpacie in het Zuidoosten van Polen. Tickets voor de nieuwe verbinding zijn nu reeds te koop op wizzair.com of via de mobiele app vanaf 14,99 EUR** Bovendien biedt de WIZZ vandaag een eendaagse stoelverkoop met 30% korting op de tarieven op geselecteerde routes voor boekingen gemaakt op 8 oktober***.

Wizz Air heeft een reeks verbeterde hygiënemaatregelen ingevoerd om de gezondheid en veiligheid van haar klanten en bemanning te waarborgen. Zo moeten zowel cabinepersoneel als passagiers tijdens de vlucht mondkapjes dragen. Het cabinepersoneel draagt ook handschoenen. Tussen twee vluchten door wordt in de vliegtuigcabine een antivirale oplossing verneveld. Daarnaast worden alle vliegtuigen volgens het strikte schoonmaakschema van de luchtvaartmaatschappij iedere nacht volledig gedesinfecteerd met een antivirale oplossing. Aankopen aan boord gebeuren bij voorkeur contactloos. Passagiers worden verzocht de fysieke afstandsmaatregelen te volgen die zijn opgelegd door de lokale gezondheidsautoriteiten en worden aangemoedigd om alle aankopen voorafgaand aan de vlucht online te doen (vb. ingecheckte bagage, WIZZ Priority, fast track), om fysieke interactie op de luchthaven zoveel mogelijk te beperken.

Net als bij elke andere Wizz Air-vlucht kunnen reizigers die naar een WIZZ-bestemming vliegen, WIZZ Flex aan hun boeking toevoegen. Op deze manier kunnen ze, als de omstandigheden veranderen of als ze op een andere datum of naar een andere bestemming willen reizen, eenvoudig omboeken op een WIZZ-vlucht naar keuze. Deze bescherming voor passagiersboekingen biedt extra gemoedsrust tijdens deze onzekere tijden.

DE NIEUWE WIZZ AIR-ROUTE VANUIT EINDHOVEN

Route

Vluchtdagen

Start

Tickets vanaf**

Eindhoven - Rzeszów Jasionka

6 -  20/11: maandag, vrijdag

Vanaf 20/12 Dec-20: dinsdag, zaterdag

6 november 2020

14,99 EUR

Omtrent Wizz Air
Wizz Air is de grootste low-cost luchtvaartmaatschappij van Centraal- en Oost-Europa. Tijdens het vorige boekjaar dat eindigde op 31 maart 2020 vervoerde de luchtvaartmaatschappij 40 miljoen passagiers. De vloot telt op dit ogenblik 133 Airbus-toestellen.

WIZZ vliegt vanuit Eindhoven naar Belgrado, Boedapest, Boekarest, Cluj-Napoca, Debrecen, Doncaster-Sheffield, Gdansk, Iasi, Katowice, Kaunas, Krakau, Larnaca, Lublin, Milaan, Poznan, Rzeszów, Riga, Skopje, Sofia, Tirana, Tuzla, Varna, Vilnius, Warschau, Wenen en Wroclaw. Vanuit Brussels South Charleroi Airport biedt Wizz Air vluchten aan naar 14 bestemmingen: Boedapest, Boekarest, Chisinau, Cluj-Napoca, Craiova, Iasi, Ljubljana, Skopje, Sofia, Timisoara, Tirana, Warschau en Wenen.

Wizz Air is beursgenoteerd op de London Stock Exchange onder de code WIZZ en maakt deel uit van de FTSE 250 en FTSE All-Share indexen. WIZZ werd uitgeroepen tot een van de tien veiligste luchtvaartmaatschappijen ter wereld door airlineratings.com, 's werelds enige ratingagentschap voor luchtvaartveiligheid en -product, en tot ook uitgeroepen tot “2020 - Airline of the Year” door ATW.

 

* De CO2-uitstoot van Wizz Air was de laagste van alle Europese luchtvaartmaatschappijen in 2019 (57,2 gr / km / passagier).

** Prijs enkele reis, inclusief administratiekosten. Een handbagage (max. 40x30x20cm) is inbegrepen. Trolleybag en elk stuk ingecheckte bagage zijn onderhevig aan extra kosten. De prijs is alleen van toepassing op boekingen die zijn gemaakt op wizzair.com en de mobiele WIZZ-app. Het aantal zitplaatsen tegen aangegeven prijzen is beperkt.

*** 30% korting geldt voor tarieven exclusief administratiekosten. De korting van 30% is alleen van toepassing op geselecteerde vluchten die beschikbaar zijn op wizzair.com en de mobiele WIZZ-app tijdens de actieperiode. Deze actie is van toepassing op 8 oktober van 00:00 tot 23:59 uur CEST. De reisperiode is beperkt, reizen moeten uiterlijk 30 november 2020 voltooid zijn. De prijs is alleen van toepassing op boekingen die zijn gemaakt op wizzair.com of via de mobiele WIZZ-app. Promotie is niet van toepassing op groepsreserveringen.

 

Yves Panneels

Wizz Air Press Office Benelux, Force3 - PR & Communication

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Wizz Air