WIZZ AIR LANCEERT WIZZ GO

MEER KORTINGEN EN GROTERE FLEXIBILITEIT MET EEN NIEUWE TICKETPRIJS-CATEGORIE

Wizz Air, de grootste lowcostcarrier van Centraal- en Oost-Europa, stelt vandaag een nieuw product voor: “WIZZ Go”. Deze bijkomende optie bij het reeds bestaande “WIZZ Plus”-pakket (voorheen: ”Plus Fare") biedt meer flexibiliteit voor de passagiers. 

Zowel “WIZZ Go” als “WIZZ Plus” worden aangeboden een verlaagde pakketprijs in vergelijking met de basisprijs (het vliegticket en een kleine handbagage), de som van de bijkomende diensten indien ze afzonderlijk zouden aangekocht worden, alsook een snellere reservatie-ervaring online.

De nieuwe “WIZZ Go” is bestemd voor slimme klanten, die houden van scherpe prijzen en interessante aanbiedingen, en die graag van de populairste WIZZ-producten en -diensten gebruik maken. In de “WIZZ Go” is een grote handbagage inbegrepen, alsook een ingecheckte reiskoffer tot 23 kg en vrije stoelkeuze (met uitzondering van de eerste rij en zitplaatsen met extra beenruimte).

“WIZZ Plus” biedt zelfs nog meer diensten en voordelen voor reizigers, die meer flexibiliteit en maximaal comfort tijdens de hele reis wensen: van bij de online reservatie van het ticket tot en met de aankomst ter bestemming. In de “WIZZ Plus” is een ingecheckte reiskoffer tot 32kg inbegrepen, alsook een grote handbagage, check-in op de luchthaven, de WIZZ Flex-optie die toelaat de reisdatum te wijzigen, vrije stoelkeuze (incl. de eerste rij en zitplaatsen met extra beenruimte) en prioritaire inscheping (waarbij ook nog een bijkomend klein persoonlijk voorwerp mee aan boord mag genomen worden).

Vanaf vandaag kan men via wizzair.com “WIZZ Go” of “WIZZ Plus” als optie aanvinken bij het maken van een reservatie alle van de meer dan 450 routes van Wizz Air.

George Michalopoulos, Chief Commercial Officer van Wizz Air, zei: “Wij hebben WIZZ Go ontworpen voor de schrandere passagiers, die zich geen zorgen willen maken in verband met stoel- en bagagekeuze. WIZZ Go is een interessant aanbod dat bij veel van onze klanten in de smaak zal vallen, vooral bij hen die iets meer wensen dan gewoon de basisprijs, maar die niet het volledige productenpakket van WIZZ Plus nodig hebben.  Gezien wij klanten hebben met verschillende noden, proberen wij onze producten zo te ontwikkelen dat ze nauw aansluiten bij hun behoeften.”

Gabor Vasarhelyi

Corporate Communications Manager, Wizz Air Group

Yves Panneels

Wizz Air Press Office Benelux

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Wizz Air