WIZZ AIR KONDIGT RECHTSTREEKSE VERBINDING AAN TUSSEN EINDHOVEN EN WENEN

LAGETARIEVENNETWERK VAN WIZZ BIEDT NU VANUIT EINDHOVEN 20 BESTEMMINGEN AAN

 

NIEUWE ROUTE: EINDHOVEN-WENEN
STARTDATUM: 2 JULI 2018
FREQUENTIE: 2x PER WEEK OP MAANDAG EN VRIJDAG
TICKETS VANAF € 19,99
WIZZ-NETWERK VANUIT EINDHOVEN: 20 BESTEMMINGEN IN 10 LANDEN

Wizz Air, een van de snelst groeiende luchtvaartmaatschappijen in Europa en de grootste low-cost carrier van Centraal- en Oost-Europa, zal vanaf deze zomer ook tussen Eindhoven en Wenen vliegen. De nieuwe route wordt geopend op 2 juli 2018. Aanvankelijk zal er tweemaal per week (op maandag en vrijdag) worden gevlogen. Tickets zijn beschikbaar vanaf 19,99 euro* en kunnen geboekt worden via www.wizzair.com.

Wie graag een citytrip naar het pittoreske Wenen plant, kan binnenkort gebruik maken van de  rechtstreekse verbinding tussen Eindhoven en de Oostenrijkse hoofdstad. In wat ooit de bakermat van de Habsburgse monarchie was, zijn er naast de barokke gebouwen en keizerlijke paleizen ook tal van musea en cafés. Tot het rijke culturele erfgoed van Oostenrijk behoren zowel de beste klassieke muziek, prachtige architectuur als een smakelijke culinaire traditie. De nieuwe route maakt deel uit van #WIZZaroundEurope, de grootste uitbreidingsfase ooit in de geschiedenis van Wizz Air.

Wizz Air speelt in op de toenemende vraag naar goedkope vliegtickets en aangename reiservaringen en draagt hierdoor ook bij tot de ontwikkeling en versterking van de lokale economieën, de luchtvaart, het toerisme, de horecabranche en de zakelijke relaties tussen verschillende landen. Vanuit Eindhoven vluchten biedt WIZZ maar liefst 20 bestemmingen aan, nl. Belgrado, Boedapest, Boekarest, Cluj-Napoca, Debrecen, Gdansk, Iasi, Katowice, Kaunas, Lublin, Poznan, Riga, Skopje, Sofia, Tuzla, Varna, Vilnius, Warschau, Wroclaw en vanaf 2 juli dus ook Wenen. Tijdens de eerste drie maanden van 2018 vervoerde Wizz Air meer dan 300.000 passagiers op de routes van en naar Eindhoven.

"We zijn bijzonder verheugd dat wij vandaag de nieuwe route Eindhoven-Wenen kunnen aankondigen. Hiermee onderlijnen wij ons engagement naar de Benelux en wij kijken er naar uit om in de toekomst nog meer interessante verbindingen aan te bieden die aansluiten bij de behoeften van onze passagiers. Reizigers uit zowel België als Nederland kunnen nu via Eindhoven gemakkelijk en goedkoop naar één van prachtigste en indrukwekkendste cultuursteden van Europa vliegen", aldus Sorina Ratz, Hoofd Corporate Communications a.i. van Wizz Air.

* Enkele reis incl taksen en niet-optionele toeslagen

NIEUWE WIZZ AIR-ROUTE VANUIT EINDHOVEN

Route

Vluchtdagen

Startdatum

Prijs vanaf*

Eindhoven-Wenen

maandag, vrijdag

2 juli 2018

€19,99

 

Omtrent Wizz Air
Wizz Air is de grootste low-cost luchtvaartmaatschappij van Centraal- en Oost-Europa en biedt meer dan 600 routes vanuit 28 vliegbasissen, en verbindt 141 bestemmingen in 44 landen. De WIZZ-vloot telt 94 vliegtuigen van de Airbus A320-reeks (zowel A320’s als A321’s). Bij Wizz Air zijn meer dan 3500 mensen aan de slag. In 2017 vervoerde WIZZ 28,2 miljoen passagiers.

WIZZ biedt vanuit Eindhoven vluchten aan naar 20 steden (Belgrado, Boedapest, Boekarest, Cluj-Napoca, Debrecen, Gdansk, Iasi, Katowice, Kaunas, Lublin, Poznan, Riga, Skopje, Sofia, Tuzla, Varna, Vilnius, Warschau, Wenen en Wroclaw). Vanuit Brussels South Charleroi Airport telt het Wizz Air-netwerk 10 bestemmingen: Boedapest, Boekarest, Cluj-Napoca, Iasi, Ljubljana, Sibiu, Skopje, Sofia, Timisoara en Warschau.

Wizz Air is genoteerd op de Londense beurs onder de code WIZZ en maakt deel uit van de FTSE 250 en FTSE All-Share indexen. Wizz Air heeft IATA’s (International Air Transport Association) Operational Safety Audit (IOSA), de wereldwijde standaard op het vlak van luchtvaartveiligheid, met succes doorstaan. Wizz Air werd uitgeroepen tot ‘Europese luchtvaartmaatschappij van 2017’ door Aviation 100, een toonaangevende publicatie die jaarlijks de beste presteerders in de luchtvaartsector bekroont.

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Wizz Air