WIZZ AIR KONDIGT NIEUWE VLIEGROUTE AAN TUSSEN EINDHOVEN EN BANJA LUKA

Derde WIZZ-bestemming in Bosnië-Herzegovina vanuit Nederland

Wizz Air, de snelstgroeiende luchtvaartmaatschappij van Europa, gaat vanaf 7 juni 2021 tweemaal per week vanuit Eindhoven naar Banja Luka (Bosnië-Herzegovina) vliegen met een Airbus A321. Tickets zijn nu reeds verkrijgbaar vanaf 19,99 EUR* via wizzair.com of via de mobiele app van WIZZ.

Paulina Gosk, Corporate Communications Manager van Wizz Air, zei: “We zijn verheugd deze nieuwe route, die Eindhoven met Banja Luka in Bosnië-Herzegovina verbindt, te kunnen aankondigen. We zijn er van overtuigd dat deze nieuwe route nog meer mogelijkheden zal bieden om veilig te reizen. Met de aankondiging van vandaag willen we onze toewijding ten aanzien van onze klanten in Nederland onderstrepen en blijven wij de laagst mogelijke tarieven aanbieden, die steeds gepaard gaan met een uitstekende ervaring aan boord. Dankzij de hygiënemaatregelen aan boord kunnen passagiers op een veilige en comfortabele manier genieten van hun reis.”

De HEPA-filters waarmee de vliegtuigen van Wizz Air zijn uitgerust, filteren maar liefst 99,97% van de virussen en bacteriën uit de lucht in de cabine. Tijdens de vlucht moeten zowel de bemanning als de passagiers een mondkapje dragen.

Wizz Air heeft bovendien een voortdurend bijgewerkte WIZZ travel planning map. Hiermee kunnen passagiers op elk moment zien naar welke bestemmingen WIZZ vliegt. Het is ook een uitstekende bron van informatie omtrent toepasselijke Covid19-reisbeperkingen.

Reizigers die naar een WIZZ-bestemming vliegen, kunnen WIZZ Flex aan hun boeking toevoegen. Op deze manier kunnen ze, als de omstandigheden veranderen of als ze op een andere datum of naar een andere bestemming willen reizen, hun vlucht tot 3 uur vòòr vertrek kosteloos annuleren en 100% van het oorspronkelijke tarief onmiddellijk terugbetaald krijgen onder de vorm van een vliegkrediet. Ook de vliegdata evenals de route kunnen dankzij WIZZ Flex probleemloos gewijzigd worden.

Tickets voor onze nieuwe bestemmingen zijn verkrijgbaar via wizzair.com of via de mobiele app.

NIEUWE ROUTE VAN WIZZ AIR

Route

 Vluchtdagen

 Prijzen vanaf*

    Startdatum

Eindhoven – Banja Luka

maandag, vrijdag

    19,99 EUR

    7 juni 2021

 

Omtrent Wizz Air
Wizz Air is de snelst groeiende lagekostenluchtvaartmaatschappij van Europa. De vloot telt op dit ogenblik 137 Airbus A320- en A321-toestellen. Tijdens het vorige boekjaar dat eindigde op 31 maart 2020 vervoerde de luchtvaartmaatschappij 40 miljoen passagiers. Wizz Air is een luchtvaartmaatschappij met kredietbeoordeling van beleggingskwaliteit. Het bedrijf is beursgenoteerd op de London Stock Exchange onder de code WIZZ en maakt deel uit van de FTSE 250 en FTSE All-Share indexen. Wizz Air werd uitgeroepen tot een van de tien veiligste luchtvaartmaatschappijen ter wereld door airlineratings.com, 's werelds enige ratingagentschap voor luchtvaartveiligheid en -product, en tot ook uitgeroepen tot “2020 - Airline of the Year” door ATW.

 

* Prijs enkele reis, inclusief administratiekosten. Een handbagage (max. 40x30x20cm) is inbegrepen. Trolleybag en elk stuk ingecheckte bagage zijn onderhevig aan extra kosten. De prijs is alleen van toepassing op boekingen die zijn gemaakt op wizzair.com en de mobiele WIZZ-app. Het aantal zitplaatsen tegen aangegeven prijzen is beperkt.

 

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Wizz Air