WIZZ AIR INTRODUCEERT EEN NIEUW KLANTGERICHT BAGAGEBELEID OP 1 NOVEMBER

NOG ÉÉN WEEK TE GAAN

Wizz Air, de snelst groeiende luchtvaartmaatschappij in Europa en de grootste low-cost luchtvaartmaatschappij van Centraal- en Oost-Europa, herinnert zijn passagiers eraan dat ze vanaf 1 november 2018 kunnen genieten van een nieuw en transparant bagagebeleid op alle Wizz Air vluchten waarbij een vlotte boarding voor passagiers en een verminderd aantal vertragingen omwille van bagageperikelen tot doel worden gesteld.

Vanaf 1 november mag elke passagier gratis één handbagage (40x30x20cm) aan boord meenemen. Passagiers die voor WIZZ Priority betaalden hebben, bovenop de handbagage, mogen ook een trolley (55x40x23cm) aan boord meenemen. Op basis van de feedback van klanten en de veranderende manier van reizen, introduceert Wizz Air het inchecken van 10kg bagage vanaf slechts 7 EUR om de reiservaring nog aangenamer te maken.

Het nieuw, duidelijk en eerlijk bagagebeleid van Wizz Air is er één van keuzes die de passagiers zelf kunnen maken aangezien ze de keuze hebben uit méér dan 50 mogelijkheden wat hand- en ingecheckte bagage betreft, afhankelijk van hun individuele voorkeuren.

WIZZ moedigt zijn passagiers aan om licht te reizen en de WIZZ Priority voor slechts 5 EUR aan te kopen. Met WIZZ Priority mag de passagier één gratis handbagage (40x30x20 cm) én een trolley (55x40x23 cm) aan boord meenemen, en geniet de klant tevens van Priority check-in en Priority boarding.

Boekingen zonder WIZZ Priority, gemaakt vóór 10 oktober voor reizen na 1 november 2018, krijgen een upgrade van 10kg gratis ingecheckte bagage, terwijl boekingen met ingecheckte bagage automatisch een upgrade krijgen met WIZZ Priority.

Wizz Air is ervan overtuigd dat dit transparante bagagebeleid zal bijdragen tot het comfortabeler en sneller boarden en een betere reiservaring voor de passagier terwijl zó ook de vertrektijden beter zullen kunnen nageleefd worden. Met een grotere zekerheid dat de bagage aan boord past en een nieuwe, uitgebreidere keuze aan bagagegrootte en –gewicht, krijgt de klant een groot spectrum aan combinaties waaruit hij/zij kan kiezen.

Johan Eidhagen, Chief Marketing Officer bij Wizz Air, voegde eraan toe:Slechts één week nog tot ons nieuw, transparant en eerlijk bagagebeleid in voege treedt. Het biedt de grootste selectie aan bagagekeuzes voor onze klanten terwijl elke passagier recht heeft op het gratis aan boord brengen van één handbagage. Vanaf 1 november zal het boarden vlotter en dus comfortabeler verlopen terwijl we steeds de laagst mogelijke tarieven aanbieden voor ons uitgebreid netwerk van 143 bestemmingen in 44 landen.”

Tamara Vallois

Head of Communications, Wizz Air Group

Andras Rado

Corporate Communications Manager, Wizz Air Group

Yves Panneels

Wizz Air Press Office Benelux, Force3 - PR & Communication

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Wizz Air