WIZZ AIR HERNEEMT VLUCHTEN NAAR KOETAISI (GEORGIË) VANAF JUNI 2023

15 WIZZ-bestemmingen vanuit Brussels South Charleroi Airport

Wizz Air plant zijn basis in Koetaisi verder uit te breiden. De lagekostenmaatschappij gaat er een derde vliegtuig stationeren. Met de nieuwe Airbus A321neo erbij zal Wizz Air vanaf 3 juni 2023 tweemaal per week, op dinsdag en zaterdag, opnieuw tussen Brussel-Charleroi en de Georgische stad vliegen.

Begin juni 2023 zal de ultra-low-cost luchtvaartmaatschappij vanuit Koetaisi ook vluchten uitvoeren naar Frankfurt-Hahn en Hamburg in Duitsland, het Poolse Poznan en de Spaanse hoofdstad Madrid. Met een vluchtportfolio van 28 bestemmingen is Wizz Air op David de Bouwer Kutaisi International Airport veruit de belangrijkste luchtvaartmaatschappij die van en naar deze luchthaven in het westelijke deel van Georgië vliegt.

Koetaisi is op Tblisi na de belangrijkste stad van Georgië. Mooie, met bomen omzoomde lanen met 19e-eeuwse huizen strekken zich uit tot aan de oevers van de rivier Rioni. De aantrekkelijke parken maken van Koetaisi een fijne stad om rond te slenteren. Traditie en hedendaagse kunst ontmoeten elkaar overal in de hoofdstad van Imereti. Er zijn tal van interessante natuurlijke, historische en architecturale bezienswaardigheden die je makkelijk tijdens een daguitstap kan ontdekken.

Met deze nieuwe route erbij biedt Wizz Air 15 bestemmingen aan vanop Brussels South Charleroi Airport.

Tickets voor de nieuwe route Charleroi-Koetaisi zijn nu reeds verkrijgbaar via wizzair.com of de WIZZ mobiele app vanaf 44,99 EUR*.

NIEUWE WIZZ AIR-ROUTE VANUIT BRUSSEL-CHARLEROI

Bestemming

Vluchtdagen

Startdatum

Prijs vanaf *

 

Koetaisi

 

dinsdag en zaterdag

3 juni 2023

44,99 EUR


Over Wizz Air

Wizz Air, Europa’s snelst groeiende en de milieuvriendelijkste luchtvaartmaatschappij ter wereld**, heeft een vloot die bestaat uit 175 Airbus A320- en A321-toestellen. In het boekjaar dat eindigde op 31 maart 2022, vervoerde WIZZ 27,1 miljoen passagiers.

Het bedrijf is beursgenoteerd op de London Stock Exchange onder de ticker WIZZ.

Wizz Air werd uitgeroepen tot een van 's werelds tien veiligste luchtvaartmaatschappijen door airlineratings.com, en tot ‘2020 Airline of the Year’ door ATW, de grootste eer die een luchtvaartmaatschappij of individu te beurt kan vallen. Naar aanleiding van de World Finance Sustainability Awards 2022 kreeg Wizz Air de titel van ‘duurzaamste Low-Cost Airline’ en ook die van ‘Global Environmental Sustainability Airline Group of the Year’ vanwege de CAPA-Centre for Aviation Awards for Excellence 2022.
www.wizzair.com

 

*Prijs enkele reis, inclusief belastingen, administratiekosten en andere niet-optionele kosten. Eén handbagage (max: 40x30x20cm) is inbegrepen. Trolleybags en elk stuk ingecheckte bagage zijn onderhevig aan extra kosten. De prijs is alleen van toepassing op boekingen gemaakt op wizzair.com en de WIZZ mobiele app.

** Op basis van gegevens van CAPA – Centre for Aviation Awards for Excellence 2022

 

Sasha Vislaus

Sasha Vislaus

Communications Manager, Wizz Air
Yves Panneels

Yves Panneels

Press Office Benelux & France

 

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.