WIZZ AIR BENOEMT TAMARA VALLOIS TOT ‘HEAD OF COMMUNICATIONS’

Wizz Air, de grootste lagekostencarrier van Centraal- en Oost-Europa, kondigt vandaag met onmiddellijke ingang de benoeming aan van Tamara Vallois (32) tot ‘Head of Communications’. Tamara rapporteert voortaan rechtstreeks aan Owain Jones, Chief Corporate Officer. Haar kantoor is gevestigd in het hoofdkwartier van de luchtvaartmaatschappij in Boedapest.

“Tamara maakt al drie jaar deel uit van het communicatieteam van Wizz Air en wij zijn heel blij haar te kunnen bevorderen tot hoofd van de afdelingen interne en externe communicatie”, aldus Jones. “In haar nieuwe functie zal ze een team managen dat de voorbije jaren een stevige reputatie wist op te bouwen in onze sector. Haar veelzijdige ervaring zal het team zeker ten goede komen.”

Tamara Vallois vervoegde Wizz Air in 2013 als Corporate Communications Manager. Daarvoor bekleedde ze marketing- en communicatiefuncties bij Colgate-Palmolive, General Motors en Agoda.com. Tamara vervangt als Head of Communications van Wizz Air Doug Oliver, die sedert 2015 die functie ad interim waarnam en die terugkeert naar de Verenigde Staten.

Fotolegende: Tamara Vallois, Head of Communications Wizz Air

Gabor Vasarhelyi

Wizz Air Group

Yves Panneels (Benelux)

Force3 - PR & Communication

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Wizz Air