WIZZ AIR BENOEMT GEORGE MICHALOPOULOS TOT CHIEF COMMERCIAL OFFICER

Wizz Air Holding plc (‘Wizz Air’), de grootste lagekostenmaatschappij van Centraal- en Oost-Europa, kondigde vandaag een wijziging aan in de samenstelling van het directieteam. George Michalopoulos (35) wordt gepromoveerd tot Chief Commercial Officer. Deze benoeming treedt in voege op 1 september 2016. Michalopoulos zal vanaf dan rechtstreeks rapporteren aan CEO József Váradi.

Michalopoulos ging bij Wizz Air aan de slag in 2010 als ‘Head of Pricing & Revenue Management’ en werd in mei van vorig jaar bevorderd tot ‘Hoofd van Netwerkontwikkeling, Planning & Verkoop’. Voorafgaand aan zijn loopbaan bij WIZZ, oefende Michalopoulos commerciële en revenue management-functies uit bij Flybaboo en Blu-Express. George heeft de Zwitserse, Britse en Griekse nationaliteit en is houder van zowel een bachelor- als masterdiploma in Management Science & Engineering van de Universiteit van Stanford.

Michalopoulos zal György Abrán vervangen, die na 12 jaar bij Wizz Air te hebben gewerkt, beslist heeft om het bedrijf in september 2016 te verlaten.

József Váradi, Chief Executive Officer van Wizz Air, zei: “Ik ben blij dat de aankondiging van vandaag opnieuw een voorbeeld is van het promoveren van eigen, sterk talent. De voorbije zes jaar heeft George grote leiderschapsvaardigheden en vastberadenheid aan de dag gelegd. Onder zijn leiding zette zijn afdeling uitstekende resultaten neer, die eens te meer bevestigen dat inzet en hard werken bij Wizz Air kunnen leiden tot een carrièremove tot op het hoogste niveau. Ik wil uiteraard niet nalaten om György te danken voor het harde werk dat hij de voorbije 12 jaar heeft gepresteerd en wens hem veel succes met zijn toekomstige uitdagingen.”

Tamara Vallois

Head of Communication, Wizz Air Group

Yves Panneels (Benelux)

Force3 - PR & Communication

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Wizz Air