WIZZ AIR ONTVANGT IOSA-REGISTRATIE VAN IATA

Wizz Air kondigt met trots aan dat het de Operational Safety Audit (IOSA) van IATA (International Air Transport Association) met succes heeft doorstaan. 

Sedert Wizz Air in 2004 met zijn activiteiten begon, werden tijd noch moeite gespaard om ervoor te zorgen dat de veiligheidscultuur, -procedures en –opleiding van zijn medewerkers van topniveau zijn.

Het IOSA-programma is de wereldwijde standaard op het vlak van veiligheidsevaluatie van een luchtvaartmaatschappij. Het toetst het veiligheidsmanagement, de controlesystemen en processen van een carrier. De evaluatie bij Wizz Air werd uitgevoerd door AQS, een van de zes door IATA erkende auditbureaus.

József Váradi, CEO van Wizz Air, zei: "Wizz Air engageert zich om op alle vlakken aan de hoogste eisen te beantwoorden. Wij zijn dan ook zeer trots met het behalen van deze IOSA-registratie, die een erkenning is van de veiligheidscultuur in onze onderneming. Veiligheid is onze hoogste prioriteit. Terwijl onze passagiers genieten van onze lage tarieven en uitstekende service aan boord, weten ze dat ze in veilige handen zijn.”

Gabor Vasarhelyi

Corporate Communications Manager, Wizz Air Group

Yves Panneels

Wizz Air Press Office Benelux, Force3 - PR & Communication

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Wizz Air