WIZZ AIR BENOEMT EEN NIEUWE CHIEF FLIGHT OPERATIONS OFFICER

Wizz Air Holdings plc (‘Wizz Air’), de grootste lagekostenmaatschappij van Centraal- en Oost-Europa, kondigt de benoeming aan van József Ujhelyi (49) tot Chief Flight Operations Officer. Hij maakt voortaan ook deel uit van het directieteam van het bedrijf. Ujhelyi zal rapporteren aan de Nederlander Diederik Pen, die Chief Operations Officer is.

Ujhelyi vervoegde Wizz Air in 2004 als Hoofd van Aankopen en Commerciële Partners. Sindsdien leidde hij verschillende commerciële afdelingen. Sedert 2012 was hij Head of Airport Development. Vooraleer hij aan de slag ging bij WIZZ, bekleedde Ujhelyi commerciële en management functies bij Malév en Procter & Gamble. József heeft een diploma Verkeers- en Transport Engineering van de Universiteit van Budapest.

József Váradi, CEO van Wizz Air, verklaarde: “József is al van bij het begin bij Wizz Air aan de slag. De voorbije jaren vergaarde hij heel wat kennis inzake de sector. Zijn managementervaring en goed inzicht in de luchtvaartsector zullen hem goed van pas komen bij het leiden van sleuteldepartementen zoals Flight & Cabin Operations, Operations Planning en het Operations Control Center. Dit is opnieuw een mooi voorbeeld van de succesformule van WIZZ waarbij slim en hard werken, alsook inzet en engagement kunnen leiden tot mooie loopbaanperspectieven, tot in het directieteam toe.”

Tamara Vallois

Head of Communications, Wizz Air Group

Yves Panneels

Wizz Air Press Office Benelux, Force3 - PR & Communication

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Wizz Air