NOG GROTERE FLEXIBILITEIT VOOR DE WIZZ AIR-KLANTEN

VOORTAAN KUNNEN MEERDERE TICKETS GEBOEKT WORDEN HOEWEL ER TOCH NOG MAAR EEN PASSAGIERSNAAM GEKEND IS

Wizz Air, de grootste low-cost luchtvaartmaatschappij van Centraal- en Oost-Europa, biedt voortaan de nieuwe "Flexible Travel Partner Service" aan. Met deze nieuwe optie kunnen klanten een groepsreservering maken zonder dat ze de namen van alle passagiers op het moment van de boeking dienen te vermelden. Dit innovatieve product werd ontworpen voor klanten die hun reis al van tevoren willen reserveren, maar nog niet precies weten wie hun reispartners zullen zijn.

Bij de aankoop van de Flexible Travel Partner Service hebben WIZZ-klanten slechts de naam van één passagier nodig en men kan een boeking maken voor zelfs nog negen andere passagiers zonder dat hun namen op het moment van de reservering moeten gekend zijn. De klant kan op elk moment – tot vóór het online inchecken - de bijkomende namen toevoegen aan het online reserveringsdossier. De nieuwe Flexible Travel Partner Service-optie kost slechts EUR 10 per passagier per vlucht. Meer informatie over deze optie en de voorwaarden vindt u op https://wizzair.com/en-gb/information-and-services/wizz-services/flexible-travel-partner.

Wizz Air verbetert continu zijn diensten en productportfolio om aldus beter te kunnen inspelen op de behoeften van de reizigers, o.a. door klanten meer flexibiliteit te bieden tijdens het boekingsproces. De aankondiging van vandaag volgt op de recent geïntroduceerde Fare Lock-optie, waarmee klanten een bepaald tarief voor een periode van 48 uur kunnen ‘vastklikken’. Wizz Air biedt ook tal van andere diensten aan, die de reiservaring van de passagiers aangenamer kunnen maken. Meer informatie in verband met deze producten is beschikbaar op wizzair.com.

George Michalopoulos, Chief Commercial Officer bij Wizz Air, zei: "We zijn heel verheugd dat we kort na de Fare Lock-optie een andere innovatieve dienst aan onze alsmaar groter wordende productportfolio kunnen toevoegen. Flexibiliteit wordt steeds belangrijker voor zowel zakenreizigers als vakantiegangers. Met de nieuwe Flexible Travel Partner Service moeten onze klanten de namen van hun reispartners pas tot net vóór de online check-in invoeren. Intussen kunnen ze de plaatsen in het vliegtuig wel al aan het laagste tarief reserveren. We monitoren voortdurend de wensen van onze passagiers en bouwen intussen verder aan producten die tegemoet komen aan hun behoeften."

Over Wizz Air
Wizz Air is de grootste low-cost luchtvaartmaatschappij van Centraal- en Oost-Europa en biedt meer dan 500 routes vanuit 28 vliegbasissen, en verbindt 142 bestemmingen in 43 landen. De WIZZ-vloot telt 85 Airbus-toestellen van de A320-reeks (64 A320’s en 21 A321’s). Bij Wizz Air zijn ruim 3300 mensen aan de slag. In de 12 maanden voorafgaand aan 31 maart 2017 vervoerde WIZZ ruim 23,8 miljoen passagiers.

Wizz Air biedt vanuit Eindhoven vluchten aan naar 22 steden (Belgrado, Boedapest, Boekarest, Brno, Cluj-Napoca, Debrecen, Gdansk, Iasi, Katowice, Kaunas, Lublin, Nis, Poznan, Riga, Skopje, Sofia, Timisoara, Tuzla, Varna, Vilnius, Warschau en Wroclaw). Wizz Air vliegt tevens van Maastricht naar Katowice en van Groningen naar Gdansk. Vanuit Brussels South Charleroi Airport vliegt Wizz Air naar 9 bestemmingen: Boedapest, Boekarest, Cluj-Napoca, Gdansk, Ljubljana, Skopje, Sofia, Timisoara en Warschau.

Wizz Air is genoteerd op de Londense beurs met de ticker WIZZ en maakt deel uit van de FTSE 250 en FTSE All-Share indexen. Wizz Air heeft IATA’s (International Air Transport Association) Operational Safety Audit (IOSA), de wereldwijde standaard op het vlak van luchtvaartveiligheid, met succes doorstaan. Wizz Air werd recent door de redacteurs van Air Transport World, een van de toonaangevende luchtvaarttijdschriften in de wereld, uitgeroepen tot “Value Airline of the Year 2016” en door Center for Aviation (CAPA), de toonaangevende onafhankelijke leverancier van luchtvaartmarktinformatie tot "Low Cost Airline of the Year 2016".

Gabor Vasarhelyi

Corporate Communications Manager, Wizz Air Group

Yves Panneels

Wizz Air Press Office Benelux, Force3 - PR & Communication

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Wizz Air